28.08.2023 — 18:15

На Хмельниччину прибув черговий гуманітарний вантаж з Німеччини

Сьогодні на Хмельниччину прибув черговий гуманітарний вантаж з Округу Штаде, Нижня Саксонія ( Німеччина), який очолює голова округу Штаде Кай Зеєфрід. До формування допомоги також долучився керівник МНС та пожежної служби округу Вільфред Шпрекельс та прессекретар округу Даніель Бенеке. Ініціаторами організації вантажу виступили громадянин України Григорій Кафльовський та Олександр Крутилко.

Німецькі благодійники вже вкотре надали дуже важливу та необхідну допомогу для нашої області. Цього разу доставили два рятувальні та один пожежний автомобіль. Також благодійники привезли 100 ліжок з матрацами, одяг та спорядження для пожежних частин, гігієнічні та медичні засоби. Так, авто будуть передані для підтримки наших сил безпеки і оборони, інша допомога буде розподілена відповідно до потреб.

“Висловлюю глибоку вдячність нашим друзям з Німеччини, які передали для області цей вантаж, а також благодійникам з Польщі, що сприяли його доставці на Хмельниччину. Ваша постійна підтримка та допомога у ці складні для України часи є неоціненною. Разом до перемоги”, – сказав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.