19.09.2023 — 09:00

Успішний виступ команди атомників у Всеукраїнській міжгалузевій Спартакіаді

У Всеукраїнській міжгалузевій Спартакіаді трудящих промислової сфери та транспорту команда Атомпрофспілки України, до складу якої увійшли представники Хмельницької, Рівненської, Південноукраїнської АЕС, продемонструвала високі результати у всіх представлених видах спорту.

Спартакіада проходила 14-17 вересня в Чернівцях за участі спортсменів Хмельницької, Тернопільської, Чернівецької обласних організацій ФСТ «Україна», ДП «Житомирстандартметрологія»; профспілок працівників авіабудування та машинобудування, вугільної промисловості, енергетики та електротехнічної промисловості, Атомпрофспілки України, а також працівників залізничного транспорту та транспортних будівельників.

Команда футболістів, до складу якої увійшли працівники Південноукраїнської АЕС, стала беззаперечним лідером з футзалу, не залишивши жодних шансів суперникам. Волейболісти Атомпрофспілки, основу яких склали представники Хмельницької АЕС, продемонстрували свій клас, виборовши також перше місце.

Не менш видовищним був й гирьовий спорт, де у різних вагових категоріях спортсмени команди Атомпрофспілки здобували перші та другі місця. Як підсумок – перше загальнокомандне місце.

Команда з настільного тенісу, представлена рівненськими та хмельницькими атомниками, також продемонструвала високу майстерність. Перше місце серед чоловіків посів Сергій Макарчук з РАЕС, друге місце серед жінок у представниці ХАЕС Галини Розварської. За підсумками всіх ігор збірна Атомпрофспілки з настільного тенісу посіла друге місце поступившись спортсменам профспілок авіабудування та машинобудування України.

Підтвердила звання «шахової королеви» представниця ХАЕС Вікторія Сафронова, яка посіла перше місце з шахів в особистій першості. Команда у турнірі з  шахів стала другою. Збірна з шашок до складу якої увійшли представники Південноукраїнської АЕС також увійшла до трійки призерів.

Високі результати продемонстровані спортсменами Атомпрофспілки України – свідчення сильної та потужної команди атомників, здатної до нових звершень.