19.09.2023 — 09:42

Володимир Юр’єв привітав Хмельницький благодійний фонд “Хесед Бешт” із 24 річницею створення

17 вересня свою 24 річницю від дня заснування святкував Хмельницький благодійний фонд “Хесед Бешт”, який з 1999 року допомагає та надає соціальні послуги жертвам нацизму, малозабезпеченим, літнім та людям з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам, дітям та сім’ям у складних життєвих обставинах. Привітав організацію з їх святом заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

“Сьогодні не просто річниця заснування, а свято великої родини. Адже за 24 роки існування фонду до вас зверталися по допомогу тисячі людей, яким ви давали тепло та турботу, усі вони є частиною цієї родини, – наголосив Володимир Юр’єв. – Коли навідуєшся до “Хесед Бешт”, відчуваєш затишну домашню атмосферу, а її можуть створити лише люди з великим і добрим серцем. Тому я впевнений, що усі ваші підопічні отримують найкращу та найщирішу підтримку. Дякую керівництву організації та усьому колективу за те, що в нинішній надскладний для країни час, ви продовжуєте творити добро, допомагати людям, особливо це актуально для переміщених осіб, які за період війни змогли знайти у вас прихисток та оговтатись від війни.”

Варто додати, що Благодійний фонд “Хесед Бешт” діє в 4 регіонах України із центральним офісом у м. Хмельницький, тому потребуючі можуть отримати підтримку в Тернопільській, Рівненській, Волинській та в нашій області. Кількість послуг, які Фонд надає потребуючим нараховує більше 150 найменувань. Робота ведеться не лише в соціальному, а й у культурному, міжнаціональному, гуманітарному, історичному, мистецькому напрямках, тощо.