14.12.2023 — 19:45

Національній академії Держприкордонслужби України – 31 рік

Сьогодні, з нагоди 31-ї річниці створення Національної академії Державної прикордонної служби України, керівник апарату Хмельницької ОВА Оксана Вжежневська за дорученням першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна взяла участь у заходах, приурочених цьому дню. Це важлива подія в житті кожного офіцера, а також тих, хто причетний до складної і відповідальної справи – підготовки вартових перших рубежів Вітчизни.

Вітаючи присутніх Оксана Миколаївна зазначила, що в реаліях сьогодення це шанована, важлива та небезпечна професія, особливо, коли ворог відкрито атакує нашу країну.

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації усі ще раз пересвідчились у тому, що Державна прикордонна служба стала важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. “Велика вдячність за це всім військовослужбовцям, працівникам та ветеранам, хто доклав зусиль у становленні та розбудові Національної академії Державної прикордонної служби України”, – додала посадовиця, а також принагідно вручила кращим представникам колективу відзнаки та подарунки ОВА та подарунок Академії.