11.01.2024 — 09:02

Володимир Юр’єв провів засідання спортивної ради при ОВА

Під керівництвом заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва відбулося засідання спортивної ради при обласній військовій адміністрації, участь в якому взяли постійні члени ради, а також представники профільного підрозділу ОВА.

Розпочинаючи засідання посадовець привітав учасників із початком роботи ради у новому 2024 році та побажав плідної і ефективної праці, аби наші спортсмени мали можливість досягати ще більших успіхів.

Далі в ході засідання про розподіл коштів на забезпечення спортивних заходів з видів спорту на 2024 рік доповіла начальниця управління молоді, фізичної культури і спорту ОВА Наталія Томусяк. Так, спільно із учасниками ради відбулося обговорення проекту фінансування спортивних заходів, які попередньо надані спортивними федераціями. Також сума виділених коштів у порівнянні із 2023 роком є меншою, адже пріоритет розподілу обласного бюджету цьогоріч визначається умовами, які диктує воєнний стан в Україні.

Впродовж роботи спортивної ради до обговорення долучилися представники спортивних федерацій області, які в індивідуальному порядку мали можливість озвучити свої пропозиції та обговорити нагальні питання із членами ради.