11.01.2024 — 19:50

На Хмельничиині відбулось засідання Ради волонтерів

Сьогодні перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін долучився до засідання Ради волонтерів, на якому обговорювалися ключові аспекти волонтерської діяльності в області.

“Ми маємо чудову можливість поглибити співпрацю між владою та волонтерською спільнотою. Перш за все, хочу висловити подяку за ваше бажання співпрацювати та спільно працювати на перемогу. Існує багато питань, які ми можемо вирішити разом, обговорюючи їх на різних рівнях влади. Регуляторні документи, постанови, виїзди, пов’язані з перетином кордону та функціонування програми “Шлях” – це лише кілька аспектів, де наша спільна робота може бути ефективною”, – зазначив посадовець.

Модератором заходу виступив радник Сергія Тюріна та голова громадської організації “Підтримка України” Олександр Вербіцький. В ході засідання обговорено питання законодавчих змін, що впливають на волонтерський рух. Підкреслено важливість добре організованого та згуртованого волонтерського руху. Визначені конкретні напрямки спільної роботи та обговорено можливість отримання грантів для волонтерських проектів та співпрацю з донорами.

“Спільно ми сильніші, і я впевнений, що наша співпраця принесе позитивні результати”, – сказав Сергій Тюрін.