14.02.2024 — 16:18

В Смотрицькій громаді триває акція “З любов’ю до ЗСУ”

721 день наші мужні захисники та захисниці боронять українську землю та стоять на варті нашого спокою. Тому сьогодні кожен з нас робить усе можливе, аби підтримати та допомогти військовим встояти проти ворога та наблизити перемогу. Не стоять осторонь у цій війні і маленькі українці. Так, на постійній основі в закладах освіти Смотрицької громади проходять акції на підтримку наших Збройних Сил України.

Сьогодні одна з таких акцій “З любов’ю до ЗСУ” відбулася в опорному закладі освіти “Смотрицький ліцей ім. М. Смотрицького”. Участь в акції взяла і керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська. Разом з дітками посадовиця долучилися до написання святкових валентинок для військовослужбовців Збройних Сил України. Також з вітальними листівками на передову бійцям передадуть смаколики, засоби гігієни та речі першої необхідності.

“Радісно спостерігати з яким запалом та натхненням наше підростаюче покоління відноситься до проведення такого роду заходів. Кожен з них намагається передати військовим слова найщирішої подяки та підтримки. Тож нехай тепло ваших маленьких сердець зігріває наших воїнів і збереже їх від усіляких негараздів. Дякую вам за любов, патріотизм і шану до наших мужніх захисників та захисниць”, – сказала Оксана Вжешневська, звертаючись до дітей та їх вчителів.

Ми сильні, бо ми єдині. Разом до перемоги!