01.03.2024 — 14:18

Володимир Юр’єв привітав випускників Хмельницького університету управління та права ім. Л. Юзькова

Сьогодні 464 випускники Хмельницького університету управління та права ім. Леоніда Юзькова отримали дипломи бакалаврів та магістрів. Завітав на урочисту церемонію випуску заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, аби привітати градуантів та побажати їм легкої дороги в самостійне життя.

“Висловлюю щиру вдячність нашим випускниками та їх батькам за те, що вони обрали вищий навчальний заклад саме в Україні, зокрема на території нашої області. Адже держава потребує висококваліфікованих, молодих спеціалістів, які візьмуть подальшу долю країни в свої руки. Саме тому доросле покоління нині боронить на фронті мир та спокій, аби наші діти могли розпочати своє самостійне життя. Відтак, ми дуже цінуємо нашу молодь, адже на них покладене серйозне завдання – докладати зусиль до здобуття омріяної, великої Перемоги,” – звертаючись до присутніх у залі, наголосив Володимир Юр’єв.

Так, відсьогодні 464 випускники спеціальностей “Право”, “Правоохоронна діяльність”, “Менеджмент”, “Фінанси, банківська справа та страхування” та “Публічне управління та адміністрування” отримали свої заслужені дипломи та можливість досягати успіху завдяки здобутим знанням.