18.03.2024 — 20:43

Нашим бійцям передали черговий пересувний банно-пральний комплекс

Попри вороже вторгнення, Україна продовжує жити та розвиватися. Наші воїни мужньо стримують ворога на фронті, а ми в тилу робимо все можливе для підтримки. Так, завдяки співпраці обласної військової адміністрації з БФ “Авангард” та ГО “Валіза Добра” військовим підрозділам, які несуть службу на передній лінії, передано черговий пересувний банно-пральний комплекс на базі автомобіля IVECO. Наразі наші волонтери працюють над переобладнанням ще одного такого ж комплексу. Тож невдовзі на передову відправиться чергове поповнення для наших захисників.

Варто зауважити, що комплекс повністю автономний, обладнаний сучасною технікою, електрогенератором, ємністю для 800 л води, системою підігріву та насосом для подачі води з будь-якої водойми. Окрім того, машина містить душову кімнату на 4 особи, чотири пральні машини, шафу для сушіння натільної білизни, одягу та речі першої необхідності (рушники, засоби гігієни тощо).

“Це потрібна допомога для наших захисників, адже можливість помитися, випрати одяг та трохи покращити побут – це те, що їм зараз дуже потрібно. Дякую волонтерам за їхню самовідданість та підтримку української армії”, – сказав перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Разом до перемоги!