25.03.2024 — 12:36

Сергій Тюрін та Володимир Юр’єв відвідали Подільський центр ПТО

Днями перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв відвідали Подільський центр професійно-технічної освіти. Цей заклад став одним із трьох переможців загальнодержавного проєкту #100 майстерень.
Заклад має виробничі приміщення та кваліфікованих майстрів, які готові ділитися своїми знаннями та готувати професійні кадри. Вартість оновлення навчально-практичного простору профтеху складе понад 5 мільйонів гривень. Тут майбутні здобувачі освіти опанують професії в сфері громадського харчування та сільськогосподарського спрямування.
“Покладаю надії, що надана допомога за цією програмою дасть поштовх для розвитку закладу. Впевнений, що оновлення майстерень не лише покращить умови для навчання, але й дозволить підвищити престиж робітничих професій”, – зазначив Серг
Довідково, проєкт #100 майстерень – це ініціатива Міністерства освіти і науки України, спрямована на оновлення 100 майстерень закладів професійної освіти по всій країні. Мета проєкту – створити сучасні та комфортні умови для навчання, де учні зможуть здобути практичні навички за найбільш затребуваними професіями.