07.04.2024 — 19:00

На Хмельниччині відбулася спільна міжконфесійна молитва за Україну

Сьогодні у місті Хмельницькому біля пам’ятного знаку “Ангел Скорботи” відбулася спільна міжконфесійна молитва за Україну. Захід зініційований Духовною Радою християнських Церков і релігійних організацій Хмельницького. У рамках загальнонаціонального марафону подібні духовні заходи проходять по всій нашій державі.

Участь у заході взяла директор Департменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ОВА Інна Михайлова. Представники різних релігійних конфесій об’єдналися у молитві за військових, волонтерів, капеланів, дітей, лікарів, за справедливий мир і Божий захист нашої держави.

Присутні на заході молилися за благословення та захист воїнів, за втішення тих, хто втратив рідних, за поранених та військовополонених, за капеланів, а також весь український народ.

Молитва за Україну – це єднання віруючих різних конфесій у спільному прагненні до миру, злагоди та перемоги над ворогом. Це потужний духовний заряд для наших захисників, які боронять рідну землю від російського агресора.

Віримо, що спільними зусиллями ми здобудемо перемогу і збудуємо щасливе майбутнє для України!