26.04.2024 — 13:29

Формування мережі цифрових лідерів: на Хмельниччині відбувся семінар-тренінг для представників громад

На Хмельниччині відбувся семінар-тренінг «Формування мережі цифрових лідерів» для представників органів місцевого самоврядування області, який тривав з 24 по 25 квітня. Участь у відкритті семінару взяв заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

“Цифровізація стрімко увійшла в наше повсякденне життя і роботу. Уже сьогодні ми можемо пишатись чималими досягненнями у цій сфері, – сказав посадовець. – Тут зібралися прогресивні люди, з новим баченням, з новим мисленням. І це надихає. Надихає на те, що ми змінимо Україну на краще уже в найближчому майбутньому.”

Зазначимо, що цей тренінг покликаний сформувати мережу фахівців на рівні посадових осіб органів місцевого самоврядування, які виконують повноваження з формування і реалізації політики з цифрової трансформації на місцевому рівні. Відтак, учасники обговорили цілі регіональної цифровізації на 2024 рік та обмінялися регіональним досвідом, в розрізі підсилення особистісних та професійних якостей лідерів цифрової трансформації (CDTO) нашої області.

Учасники впродовж двох днів обговорювали методи побудови ефективної команди цифрових лідерів у громадах, знайомилися із передовими цифровими інструментами для ефективної роботи та отримали необхідні практичні знання для зміцнення власного потенціалу в умовах кризового реагування та відновлення.

В семінарі також взяли участь представники обласної та місцевої влади, центру підвищення кваліфікації, представники Програми розвитку ООН в Україні та запрошені експерти. Зауважимо, що проведення такого заходу стало можливим завдяки Програмі розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Швеції в межах впровадження проекту «Посилене партнерство для сталого відновлення».