26.04.2024 — 13:50

У Хмельницькому районі визначили переможців з волейболу

У Хмельницькому районі завершився ІІІ районний етап змагань з волейболу в рамках проекту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Привітав команди з успішним завершенням ігор та вручив нагороди переможцям заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

«Дякую кожному з вас за участь у змаганнях. Адже своїми спортивними здобутками ви вносите вклад у нашу довгоочікувану перемогу. З кожною грою наші спортсмени стають усе ближче до фіналу. Впевнений, що ви здобудете чимало нагород на всеукраїнському рівні та повернетеся додому з перемогою. Успіхів усім. Ми непереможні», – сказав посадовець, звертаючись до учасників змагання.

Так, у результаті захопливих поєдинків серед юнаків перемогу отримали команди:

Перше місце – Городоцький ліцей №1;

Друге місце – Деражнянський ліцей №2.

Серед дівчат перемогу здобули:

Перше місце – Голосківський ліцей;

Друге місце – Деражнянський ліцей № 2.

Чекаємо з нетерпінням переможців у ІV обласному етапі змагань, який проходитиме протягом травня. Саме тоді дізнаємось, хто представлятиме Хмельниччину на фінальних змаганнях у столиці України.

Нагадаємо, «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це проєкт, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським з метою популяризації спорту серед учнівської молоді, розвитку їх фізичної активності та культури.