27.04.2020 — 13:09

На Хмельницької АЕС виконуються заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу

Згідно із діючими постановами та рішеннями Енергоатома, на Хмельницькій АЕС виконується комплекс заходів із запобігання поширення захворювання на COVID-19. Спільно із місцевою владою та обласною адміністрацією на засіданні штабу із запобігання поширення коронавірусу щоденно відслідковується ситуація на ХАЕС та у місті атомників, після чого приймаються відповідні рішення.

Станом на 27 квітня 2020 року підтверджено захворювання на коронавірус у двох жителів міста Нетішина, один із яких працівник ХАЕС.

На позачерговому штабі Хмельницької АЕС прийнято рішення щодо позапланової дезінфекції місць перебування працівника, виведення в режим самоізоляції контактних осіб та проведення їх тестування на COVID-19.

Станом на 10:00 27 квітня, за інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги (ПМСД) м. Нетішин, особи, у яких лабораторно підтвердився діагноз COVID-19 знаходяться на лікуванні в Хмельницькій інфекційній лікарні. Нових зареєстрованих випадків захворювання на COVID-19 немає.

На території Нетішинської міської ОТГ 75 осіб знаходиться на самоізоляції, 5 осіб – на обсервації. На сьогодні завершився період самоізоляції у 301 особи.

На Хмельницькій АЕС, станом на 26 квітня, перебуває на лікарняному 10 працівників.

Закликаємо всіх до обов’язкового виконання карантинних заходів! Будьмо свідомі!

За інформацією пресслужби
Хмельницької АЕС