24.07.2020 — 08:02

Дмитро Габінет спільно з керівниками обласних підрозділів правоохоронних органів провів виїзний прийом громадян на Ярмолинеччині

23 липня відбувся спільний виїзний прийом голови облдержадміністрації Дмитра Габінета з керівниками обласних підрозділів правоохоронних органів. Мешканці району мали можливість поспілкуватися і з очільником адміністрації, і з обласними силовиками: начальником УСБУ в Хмельницькій області Ігорем Вуївим, заступником прокурора Хмельницької області Олександром Мартинюком та т.в.о. начальника ГУНП в Хмельницькій області Андрієм Чайковським.

Такий формат зустрічей запроваджено з ініціативи Президента України Володимира Зеленського, аби надати можливість звичайним мешканцям донести до обласних очільників проблемні питання, які їм не вдається вирішити на рівні району.

У ході прийому було заслухано близько десятка заявників. Сред питань, які найчастіше озвучували, були будівництво водогону, спортивного майданчика, ремонт доріг, пасажирських перевезень, забезпечення житлом, незаконної торгівлі. Традиційно були і звернення щодо матеріальної допомоги.

Усі звернення, озвучені під час прийому, перебуватимуть на особистому контролі керівників. Про результати їх розгляду заявники будуть поінформовані додатково.