23.03.2022 — 13:59

На Хмельниччину доставили медичний гуманітарний вантаж

Значну партію ліків та засобів медичного призначення доставили сьогодні до логістичного центру обласного гуманітарного хабу. Допомогу зібрала релігійна громада Собору Святої Софії, що у м. Рим.

Вантаж містить дуже потрібні зараз українським лікарям медикаменти: розчини для ін’єкцій, знеболювальні, кровоспинні засоби, препарати для хворих на діабет, шприци, системи, катетери, а також дезінфікуючі засоби, маски, підгузки для лежачих хворих та багато іншого. Не забули італійські благодійники і про інвалідні візки та милиці. Без перебільшення – це вантаж, що здатен не просто допомогти нашим громадянам у скруті, а й врятувати сотні життів.

Отриману гуманітарну допомогу доставлять на медичний склад, де вона пройде сортування. Далі будуть сформовані вантажі відповідно до потреб лікувальних закладів, як тих, що надають медичну допомогу на Хмельниччині, так і тих, що рятують життя наших громадян в зоні бойових дій.

Зауважимо, що лише за минулу добу на Хмельниччину доставлено близько 20 т гуманітарної допомоги, в числі якої теплі ковдри, домашні речі, засоби гігієни, тощо. Щиро дякуємо всім, хто не залишається осторонь лиха, що спіткало нашу країну через дії російських терористичних військ, та усіляко допомагає Україні у цей скрутний час!

Разом ми сила! Переможемо!