26.03.2022 — 15:39

В обласному центрі відбувся розважально-культурний івент «Діти-дітям»

«Діти – дітям»: під таким слоганом сьогодні в обласному центрі відбувся розважально-культурний івент для наших наймолодших українців.

Захід покликаний допомогти дітям із сімей, що втекли від війни, відчути себе в безпеці, адаптуватись у нових умовах, знайти друзів, відволіктися від стресових ситуацій. Цю важливу місію взяли на себе діти з Хмельниччини та “Зірковий десант” у складі українських зірок шоубізу.

Веселі пісні та танці, цікаві майстер-класи, ігри та розваги, смаколики – усе це та море позитивних емоцій подарували нашій малечі Олександр Педан, Вадим Мичковський (Дядя Жора), Наталія Валевська, Василь Котляров, Андрій Безкоровайний, Олексій Завгородній, Дмитро Прокопов, Юлія Сахневич, Вадим Федоров, Сергій Стахов та Петро Новіков (HardWave Studio).

Вітаючи учасників заходу, начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій висловив слова щирої подяки “Зірковому десанту” за безліч позитивних емоцій та розваг, а також за щоденну волонтерську підтримку. “Хмельниччина – це сьогодні область, яка тримає гуманітарний фронт і допомагає переселенцям. Але я вважаю, що усі, хто наразі залишився у нашій області не є переселенцями. Ви усі – хмельничани і громадяни подільського краю. Тож бажаю діткам щасливого майбутнього у нашій прекрасній та вільній Україні. Ми разом будемо йти до перемоги і вона обов’язково буде за нами!,” – сказав очільник області.

Висловлюємо слова вдячності за організацію та підтримку заходу ТОВ “Кай-Рос”, БО “Захисти Хмельниччину, ПП “Кристал-сервіс” та мистецьким комунальним закладам області, а також голові обласної ради Віолеті Лабазюк, генеральному директору KLR Bus Андрію Хоркавому та керівнику Придністровського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки Віталію Дзюбі за надання смаколиків для наших маленьких відвідувачів.

Захід організовано з ініціативи начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія.