29.03.2022 — 11:45

У Хмельницькому регіональному центрі підвищення кваліфікації відбувся спеціальний інформаційний семінар на тему: «Особливості трудових відносин в умовах воєнного стану»

29 березня більше 100 осіб взяли участь в інформаційному семінарі на тему: «Особливості трудових відносин в умовах воєнного стану».

Хмельницький регіональний центр підвищення кваліфікації як регіональний провайдер освітніх послуг у Хмельницькій області організовує проведення інформаційних короткострокових семінарів в онлайн режимі для службовців органів державної влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування, жителів Хмельницької області та переселенців.

Представниками Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях (Ірина Волощук), Управління Держпраці у Хмельницькій області (Віталій Роздорожний), Хмельницького обласного центру зайнятості (Сергій Залуський) надано роз’яснення щодо організації роботи державних органів та органів місцевого самоврядування, окремих аспектів трудових відносин під час дії правового режиму воєнного стану.

Зокрема, експерти розказали учасникам навчання про прийняття на роботу працівників у воєнний час, звільнення працівників, роботу за межами адміністративної будівлі державного органу, організацію робочого часу і надання відпусток, простій при воєнному стані. Розглядалися також і питання соціального захисту населення від безробіття.

Учасники семінару змогли отримати відповіді на  велику кількість запитань щодо різноманітних аспектів роботи у воєнний час.

Такі інформаційні семінари щотижня будуть проводитися Хмельницьким РЦПК.

Під час наступних зустрічей розглядатимуться питання соціальної підтримки населення області та внутрішньо переміщених осіб, міграційних процесів, протидії дезінформації та інших актуальних питань в умовах воєнного стану.

Про дату проведення семінарів та посилання для участі буде повідомлятися на сторінці у Facebook та через сайт Хмельницького РЦПК. Навчання проводитиметься на майданчику дистанційного навчання Zoom чи за допомогою платформи Google Meet.

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб до співпраці!

Будемо раді Вашим пропозиціям.

Працюймо разом заради ПЕРЕМОГИ!