03.08.2023 — 16:25

В ОВА відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення

Сьогодні під головуванням заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва відбулося чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення. Засідання було присвячене організаційним питанням з метою оптимізації і підвищення ефективності роботи центру.

Також присутні приділили увагу питанню створення Ветеранських ХАБів в Хмельницькому, Шепетівському та Кам’янець-Подільському районах. Володимир Юр’єв розповів, що такі хаби  – це своєрідний комунікативний майданчик, що працюватиме у сфері ветеранських справ, зокрема в частині надання послуг ветеранам, їхнім рідним та близьким, а також для підтримки процесу інтеграції бійців у цивільне життя.

Крім того, в ході засідання заступник начальника ОВА Оксана Андрейчик презентувала електронну мапу надавачів послуг. За її словами, використання даної карти, дає можливість переглянути заклади, які надають послуги та інформацію на одній узагальненій карті, їх розташування, короткий опис послуг та контакти.

Ознайомитися з мапою можна тут

“На сьогодні соціальна сфера є однією із ключових галузей, послуги якої мають забезпечуватися у кожній громаді нашої держави на високому рівні. Тому закликаю усіх до колективної і чіткої роботи, адже суть і завдання нашого центру – це скоординована робота усіх служб задля надання якісних, своєчасних та ефективних послуг в гуманітарній сфері для життєдіяльності цивільного населення нашої області”, – наголосив Володимир Юр’єв.

Нагадаємо, такі консультативно-дорадчі органи при ОВА будуть створені у всіх регіонах України та слугуватимуть для надання додаткової допомоги українцям у вирішенні питань соціального захисту, психологічного відновлення, забезпечення житлом та роботою, медичною та правовою допомогою.