06.09.2023 — 19:50

Сергій Тюрін провів виїзний прийом громадян у Чорноострівській громаді

Сьогодні перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін провів виїзний прийом громадян у Чорноострівській громаді. Загалом посадовцем розглянуто 7 звернень від жителів громади, серед яких одне колективне.

Так, у ході прийому заявники порушили питання щодо видалення і обрізки зруйнованих дерев та електростовпів, що були пошкоджені стихією 30 серпня; сприяння у здійснені ремонтних робіт у житловому будинку багатодітної сім’ї та придбання для них генератора; непогодження з розірванням трудової угоди; примусового одержання російського паспорта на тимчасово окупованій території Херсонської області сестрою заявниці; непогодження із перенесенням зупинки громадського транспорту.

Колективне звернення надійшло від 4 депутатів однієї з депутатських фракцій селищної ради щодо непогодження із нагородженням медаллю “За оборону України” голови Чорноострівської селищної ради.

Усім запитувачам було надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані у порядку, передбаченому чинним законодавством.