25.01.2024 — 15:30

В ОВА підписали Меморандум про співпрацю та взаємодію із запобігання та виявлення корупції

Сьогодні Хмельницька обласна військова адміністрація та Громадська організація «Стоп корупції» підписали меморандум про співпрацю та взаємодію у реалізації спільної діяльності із запобігання та виявлення корупції. Документ підписали перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін та голова правління організації Ігор Бондарчук.

У заходах також взяв участь засновник громадської організації Роман Бочкала.

Зазначимо, метою меморандуму є консолідація зусиль, спрямованих на забезпечення прозорості та підзвітності у діяльності органів державної влади, запобігання зловживанню владою, протидії корупції і сприяння демократичним перетворенням в Україні.

“Цей меморандум передбачає взаємодію в рамках робочої групи “Прозорість і підзвітність”, де ми будемо отримувати сигнали для подальшого опрацювання. Ми плануємо активно звертатися до ініціатив, спрямованих на досягнення найкращих результатів для нашого регіону. Вірю в те, що об’єднання зусиль дасть хороші результати і в рамках меморандуму ми будемо досягати потрібних для Хмельничиини та в цілому для України результатів”, – зазначив Сергій Тюрін.

Уже відбулася перша робоча зустріч із представниками громадської організації, де опрацювали та окреслили плани для подальшої співпраці.