24.02.2024 — 16:19

Сергій Тюрін зустрівся з ветеранами війни, матерями та дружинами загиблих Героїв

10 років тому розпочалася окупація Криму, потім війна на Донбасі, а 2 роки тому росія розпочала повномасштабне вторгнення, яке забрало життя тисяч людей, зруйнувало міста та села, змусило мільйони людей покинути свої домівки.

Сьогодні у відділі підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, створеному при Хмельницькій РВА відбувся захід у зв’язку з другими роковинами повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. В заході взяли участь перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, начальник Хмельницької РВА, голова ради волонтерів при Хмельницькій ОВА, ветерани війни, матері та дружини загиблих Героїв, а також представники ветеранського хабу.

Сергій Тюрін звернувся до присутніх ветеранів із словами вдячності за їхню мужність, стійкість та нескореність, а також висловив співчуття родинам наших Героїв, які не повернулися з бою.
“Ми повинні пам’ятати про наших Героїв, які ціною власного життя захищають нашу землю. Ми повинні дбати про тих, хто повернувся з війни з пораненнями, втратами, болем. Наші хаби, як і той, в якому ми зараз знаходимося, стають майданчиком для єднання. Тут ми можемо відверто говорити про болючі питання, пропонувати шляхи вирішення проблем, шукати ресурси для допомоги. Наше завдання – напрацювати спільну програму на 2024 рік, яку за кошти обласного бюджету можна буде втілити в життя”, – сказав посадовець.

  

Учасники зібрання обговорили та вислухали пропозиції, щодо тих питань, з якими зіштовхуються ветерани та родичі загиблих Героїв.

Після спілкування ветерани спільно з представниками влади та дітьми загиблих Захисників мали можливість взяти у часть у арт-терапевтичному розписі гільзи.

Разом ми сильніші! Разом ми Переможемо!

Вічна пам’ять загиблим Героям! Слава Україні!