07.05.2024 — 17:09

Володимир Юр’єв провів чергове засідання спортивної ради при ОВА

Сьогодні під керівництвом заступника начальника ОВА Володимира Юр’єва відбулося чергове засідання спортивної ради при облвійськадміністрації, участь в якому взяли постійні члени ради, а також представники профільного підрозділу ОВА.

Так, в ході засідання посадовець поспілкувався із представниками Хмельницьких обласних осередків фізкультурно-спортивних товариств, які більш детально розповіли про їх функціонування, а також потреби, із якими їм доводиться стикатися.

Окрім того, члени спортивної ради ознайомилися із діяльністю обласних федерацій у Хмельницькій області, зокрема – боксу, велоспорту, дзюдо, кікбоксингу ВАКО, а також школи вищої спортивної майстерності.

Також учасники засідання приділили увагу трьом стратегічним напрямкам розвитку спорту у нашій області. До його переліку увійшов спорт вищих досягнень, масовий спорт та адаптивний (ветеранський) спорт. Варто окремо зазначити, що ветеранський спорт адаптується під травми ветеранів, ветеранок та чинних військових. В рамках таких занять спортсмен може вільно обирати для себе вид спорту відповідно до можливостей та інтересів. Натомість масовий спорт націлений на усі верстви населення, а спорт вищих досягнень на професійних спортсменів.

На завершення Володимир Юр’єв побажав учасникам та запрошеним гостям наснаги, адже попереду ще багато важливих спортивних подій, де наша область має представити себе на гідному рівні.