10.05.2024 — 17:38

На Хмельниччині відкрили 79 – й клас безпеки

Сьогодні у Кам’янець-Подільському районі відкрили Клас безпеки для учнів Староушицького ліцею. Завітав на захід начальник ОВА Сергій Тюрін, щоб разом із дітьми, освітянами, поліціянтами та рятувальниками відкрити сучасний Клас безпеки.

Понад 150 учнів, які навчаються у ліцеї, зможуть отримувати такі необхідні в теперішній непростий час знання, адже Клас розділений на різноманітні зони. Тут є простір пожежної і мінної безпеки, дорожнього руху, домедичної допомоги, безпеки на воді тощо. Окремо організатори обладнали кімнату психологічного розвантаження, а навчальною літературою, яка навчає дітей правил безпеки під час війни, дітлахів забезпечив фонд UNICEF.

“На території Хмельниччини це вже 79-й Клас безпеки. Це ще один крок до створення середовища, де кожен від маленького до великого зможе теоретично і практично отримати знання, які в майбутньому можуть врятувати життя”, – зазначив Сергій Тюрін.

Окремо Сергій Григорович висловив слова подяки ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ГУ Національної поліції в області, міжнародним партнерам, керівництву закладу та усім, хто підтримав і втілив цей проєкт в життя на території нашої області.

Крім того, в ході візиту очільник області ознайомився із науковою та матеріально-технічною базою навчального закладу, поспілкувався із керівництвом, заслухав питання і пропозиції щодо покращення навчального процесу та висловив підтримку і сприяння в їх реалізації з боку обласної військової адміністрації.