25.10.2016 — 16:51

Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни відзначив 25-річний ювілей

Сьогодні Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни відзначає 25-річний ювілей з дня заснування.

Чверть століття – це невеликий вік, але це час особливої уваги до людей, які своє здоров’я в різні роки віддали справі захисту нашої держави.

За 25 років роботи обласного госпіталю медична допомога була надана майже 140 тис. осіб. Щорічно в закладі виконується понад 1500 операцій, запроваджуються сучасні методи хірургічних втручань, ефективно працюють усі медичні служби.

Сьогодні в умовах військової агресії госпіталь вже два роки надає медичну допомогу демобілізованим бійцям АТО та членам їх родин. Отримали медичну допомогу у лікувальному закладі 430 учасників неоголошеної війни.

Крім традиційних методів лікування пацієнтів, в закладі організовано надання також психологічної та реабілітаційної допомоги.

Привітати колектив обласного госпіталю та всіх подолян з гарною подією  прийшли т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Валерій Олійник, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, міський голова Олександр Симчишин, народні депутати України, колеги, громадськість міста.

img_5014

Зі словами вітання до усіх присутніх звернулися керівник госпіталю Оксана Бочкарьова та Людмила Пінчук, яка на протязі двадцяти років керувала медичним закладом.

Також від імені голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука з найкращими побажаннями та привітаннями до ювілярів звернувся Валерій Олійник.

img_5017

Він підкреслив, що належне забезпечення доступної та якісної медичної допомоги населенню, особливо інвалідам та ветеранам війни, людям похилого віку, учасникам АТО та членам їх сімей залишається одним із головних пріоритетів у роботі обласної влади.

“Праця у медичних працівників нелегка і відповідальна. Але попри всі негаразди ви тримаєтесь гідно, скеровуючи свої зусилля на подальший розвиток закладу, підвищення свого професійного рівня, удосконалення лікувального процесу”, – додав посадовець.

Також заступник голови побажав медичним працівникам міцного здоров’я, щастя , мирного неба, здійснення подальших творчих задумів та планів на благо України та Хмельниччини.

Після вітальної промови Валерій Цезарович здійснив приємну місію та вручив кращим працівникам госпіталю цінні подарунки та Грамоти обласної державної адміністрації.

img_5027

img_5007