07.11.2016 — 11:27

На Деражнянщині відзначили працівників соціальної сфери

У районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Учасників урочистого зібрання привітав голова районної державної адміністрації Олег Веселовський. У своєму виступі посадовець акцентував увагу на тому, що у соціальній сфері району працюють відповідальні доброзичливі люди, які добре виконують покладенні на них завдання.

img_005

“Це одне з найбільш шанованих професійних свят, адже відзначають його не лише працівники соціального захисту населення, а й Пенсійного фонду, центру зайнятості населення, державних фондів, громадських організацій, служби у справах дітей, центру соціальної служби сім’ї, дітей та молоді, територіального центру. А це велика кількість фахівців, покликаних стояти на сторожі соціальних гарантій наших громадян”, – додав голова райдержадміністрації.

Кращим працівникам Олег Ігорович вручив грамоти районної державної адміністрації та Департаменту соціального захисту за сумлінну працю, надання якісних послуг, значний особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту мешканців міста, а також з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Для учасників урочистостей підготували концерт колективи районного будинку культури, аматорський колектив «Нижнянка» та колективи Хмельницького міського будинку культури.

img_102

 

img_086

За матеріалами Деражнянської РДА