08.12.2016 — 16:43

Призери та учасники ХХХІ Олімпійських, XV Паралімпійських ігор приймали вітання

8 грудня в облдержадміністрації урочисто відзначили чемпіонів, призерів та учасників ХХХІ Олімпійських, XV Паралімпійських ігор та їх тренерів-викладачів. Привітати призерів завітали т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, в.о. начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Заяц.

Сьогодні імена спортсменів  Хмельниччини рясніють на шпальтах газет та екранах телевізорів. Вони подають сьогоднішнім юним спортсменам приклад великої сили волі, мужності, натхнення, поваги до свого народу,  любові до рідної Вітчизни. Спортсмени Хмельниччини не лише стали учасниками Олімпіади та Паралімпіади, а й вибороли спортивну перемогу, цим самим вписавши себе до Олімпійської та Паралімпійської історії для наслідування мільйонів прихильників Олімпійського та Паралімпійського спорту.

Першочергово слово було надано першому заступнику голови обласного відділення Національного комітету України у Хмельницькій області  Віктору Флентіну.

Віктор Володимирович розповів учасникам заходу про перші олімпійські здобутки спортсменів нашого краю та подякував призерам і їх тренерам-викладачам за нелегку щоденну працю, завдяки якій слава про нашу державу лине далеко за її межами.

В свою чергу, зі словами вітання до призерів звернувся т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олег Гуменний.

“Шановні спортсмени! Дозвольте висловити вам слова вдячності за неоцінений внесок у розвиток спорту області. Впевнений у тому, що Хмельниччина має потужних спортивний потенціал і надалі наші спортсмени будуть отримувати тільки найвищі спортивні нагороди”, – зазначив Олег Вікторович під час вітального слова.

Відповідно до Указу Президента України №430 від 04 жовтня 2016 року

“Про відзначення державними нагородами України”, за досягнення високих спортивних результатів на XV літніх Паралімпійських іграх 2016 року в місті Ріо-де-Жанейро, у виявлені мужності, самовідданості та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України, Олег Вікторович вручив медаль “За працю і звитягу” Коробчуку Василю Павловичу — особистого тренера чемпіона Паралімпійських ігор з футболу ДЦП Трушева Віталія.

Також кращим спортсменам посадовець вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації та цінні подарунки.