20.01.2017 — 16:01

Юрій Бирка провів виїзний прийом громадян у Новій Ушиці

Сьогодні із робочим візитом у Нову Ушицю завітав т.в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Юрій Бирка. Посадовець прибув, щоб провести виїзний прийом громадян та поспілкуватися із жителями району про наболілі проблеми.

Жителі вул. Козацької, що в Новій Ушиці та частина жителів с. Браїлівка звернулися з проблемою нестабільної роботи електромережі. Голова райдержадміністрації Юрій Танасійчук пояснив, для того, щоб провести ремонтні роботи, потрібен значний фінансовий ресурс, якого наразі у Новоушицького РЕМу немає. Т.в.о. заступника голови – керівник апарату облдержадміністрації Юрій Бирка особисто поспілкувався у телефонному режимі із начальником Новоушицького РЕМу та пообіцяв посприяти у вирішенні питання. Крім того, заявники звернулися і щодо ремонту проблемної ділянки дороги у с.Браїлівка.

Інші звернення стосувалися соціального захисту та призначення соціальної допомоги та виділення матеріальної допомоги на лікування. На кожне звернення були надані роз’яснення.

Після завершення прийому Юрій Бирка відвідав Заміхівську ЗОШ І-ІІІ ст. Навчальний заклад нещодавно поповнився десятьма сучасними, новими комп’ютерами, на які встановлено також спеціальне програмне забезпечення з освітнім напрямком. Допомога надійшла відповідно до угоди між урядами України та Китайської народної республіки.

За матеріалами Новоушицької РДА