23.01.2017 — 11:06

Олександр Корнійчук: Ми повинні забезпечити молодому поколінню якісні умови для навчання

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, для навчальних закладів Хмельницької області розподілено 755 комплекти техніки з ліцензійним програмним забезпеченням.

За ініціативи голови Хмельницької обласної адміністрації Олександра Корнійчука Старокостянтинівському району виділено 45 нових сучасних комп’ютерів для доукомплектування класів інформатики загальноосвітніх шкіл.

Сьогодні Олександр Корнійчук особисто вручив комп’ютерну техніку у Сахновецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів та Великомацевицький НВК. Навчальні заклади отримали по 9 одиниць техніки.

“Наше молоде покоління – це майбутнє нашої країни, тому ми повинні забезпечити для них достойні умови для навчання, щоб у майбутньому отримати найпрофесійніших фахівців усіх галузей. А важливим аспектом такої уваги є покращення матеріально-технічної бази наших шкіл”, – зазначив Олександр Олександрович.

Таку ж техніку передано  у Пеньківський, Губчанський та Стецьківський НВК, та у Бутовецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Також, перебуваючи у школах, Олександр Олександрович перевірив чим годують дітей, чи є сертифікати на продукцію.

 “Діти мають бути забезпечені лише якісним харчуванням. Я не дам заробляти на дітях”, – зауважив очільник області.

У кожній зі шкіл діти не приховували радісних емоцій та посмішок, з задоволенням розглядали подарунки. На знак вдячності підготували для гостей невеличкі святкові виступи-привітання із піснями та віршованими побажаннями.