20.02.2017 — 10:02

До уваги керівників підприємств житлово-комунальної та будівельної галузей Хмельницької області! ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує до співпраці

На сьогодні ПАТ «АвтоКрАЗ», як єдиний в України виробник великовантажних автомобілів, розробило та впровадило в серійне виробництво нові моделі двох та трьохвісних автомобілів КрАЗ з компоновкою «кабіна над двигуном», вантажопідйомністю 6,10,13 та 23 тони відповідно. В першу чергу автомобілі призначені для роботи в житлово-комунальній та будівельній галузях народного господарства.

Автомобілі відповідають усім сучасним вимогам, мають комфортабельні кабіни, оснащені новим поколінням дизельних двигунів екологічного стандарту Євро 5 та адаптовані під комунальну техніку більшості європейських та вітчизняних виробників.

Публічне акціонерне товариство «АвтоКрАЗ» має можливість в повному обсязі та в найкоротші строки забезпечити потребу територіальних громад в необхідній спеціальній техніці, а саме здійснити поставку: автомобілів вакуумних, каналопромивочних, сміттєвозів з боковим та заднім навантаженням, автомобілів для ямкового ремонту, комбінованих дорожніх автомобілів, поливомийних та інших.

Крім того, слід відмітити, що ПАТ «АвтоКрАЗ» повністю вирішує питання своєчасного гарантійного і технічного обслуговування автомобілів та забезпечення запасними частинами, а у разі необхідності – проводить навчання водіїв та механіків.

У разі зацікавленості у зазначеній інформації звертатися за адресою:

вул. Київська 62, м. Кременчук, Полтавська область, Україна, 39631;

тел.: (+380536)76-67-01; факс: (+380536)76-64-41;

e-mail: [email protected].