09.02.2016 — 16:51

До уваги громадськості! З метою підвищення інвестиційної привабливості регіону Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації ініціював роботу з розробки бренду Хмельницької області.

З метою підвищення інвестиційної привабливості регіону Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації ініціював роботу з розробки бренду Хмельницької області.

В ході засідань ініціативної групи визначено 4 базові характеристики, на яких варто сфокусуватися при розробці концепції бренду Хмельниччини, а саме: розвиток логістичної інфраструктури, туризм та рекреація, енергетика / використання альтернативних джерел енергії та аграрний сектор.

Визначені ініціативною групою базові характеристики бренду Хмельницької області є робочим варіантом. Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації відкритий до обговорення альтернативних обґрунтованих характеристик бренду та чекає на Ваше бачення можливого фокусу брендінгу регіону.

Усіх бажаючих запрошуємо долучитися до процесу для формування комплексного та узгодженого бачення образу Хмельниччини!

Ваші зауваження та пропозиції просимо направляти до 15 лютого 2016 року Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації (e-mail: [email protected], контактний телефон (0382) 76-47-92).