10.03.2017 — 17:02

О.Корнійчук: Особистий прийом – ефективний спосіб вирішення проблем населення та визначення рівня довіри людей до керівництва районів

10 березня голова Хмельницької облдержадміністрації Олександр Корнійчук здійснив виїзний особистий прийом громадян у Летичівському та Стросинявському районах.

Під час прийому до очільника області звернулось чимало мешканців районів з проханнями посприяти у виділенні земельних ділянок учасникам АТО на ведення особистого селянського господарства та садівництво, ремонту доріг, обрізки гілля дерев у дворі багатоквартирних будинків у Летичівському районі, заміни парт на нові для учнів молодших класів Летичівського НВК №1 «ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей».

Крім цього, чимало звернень стосувались надання матеріальної допомоги на лікування, а також дороговартісного лікування.

Звертаючись до керівництва району Олександр Корнійчук наголосив, що об’єднання громад дає ряд можливостей місцевим радам для розвитку територій, тому громадяни повинні відчувати на собі підвищення якості життя. Також, наголосив на необхідності ефективного використання субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Обговорюючи питання з керівниками райдержадміністрації щодо харчування дітей та надання умов для навчання Олександр Олександрович надав доручення перевірити якість харчування та особисто перевірити умови навчання школярів та дошкільнят.

«Наше майбутнє – це діти, тому необхідно докласти максимум зусиль для реалізації усіх завдань із забезпечення якості та доступності освіти, забезпечення їх належним раціоном харчування для гармонізованого їх розвитку та здоров’я.», – зазначив голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук.

На усі питання, які порушено під час прийомів, надано роз’яснення заявникам та доручено відповідним структурним підрозділам ефективно та швидко вирішити порушені проблеми мешканців даних районів.

Олександр Олександрович запевнив, що усі питання будуть на особистому контролі до їх вирішення.