21.04.2017 — 15:31

27 квітня 2017 року у м. Одеса проводять Міжнародний форум “Цифрова Україна – виклики, можливості і перспективи”.

Торгово-промислова палата України спільно з Одеською Національною Академією зв’язку ім. О.С. Попова та Офісом ефективного регулювання (BRDO) 27 квітня 2017 року у м. Одеса проводять Міжнародний форум “Цифрова Україна – виклики, можливості і перспективи”.

У роботі Форуму візьмуть участь керівники транснаціональних компаній – лідерів ІТ сфери, провідні міжнародні та вітчизняні експерти (у тому числі транснаціональних компаній – Nokia, Google, IBM, Intel, GRID), представники приватного сектору та громадського суспільства.

Представники бізнесу обговорять проблеми використання сучасних технологій, а саме: мобільного зв’язку, смарт пристроїв, підключених об’єктів і датчиків, хмарних обчислень, великих даних, соціальних медіа, що докорінним чином змінюють спосіб життя людей і розвиток бізнесу і мають велику перетворюючу силу.

Під час Форуму для представників малого і середнього бізнесу буде проведено спеціальні презентації та майстер-класи, присвячені впровадженню ІТ-рішень в бізнесі, проблемам відбору ідей для стартапів, пошуку інвестицій.

Зареєструватись та ознайомитись з програмою можно на сайті: https://ucci.org.ua/events/forums-and-conferences/tsifrova-ukrayina-switch-on-your-business-3.

За додатковою інформацією  звертатися за тел. +380507348280.