27.04.2017 — 11:39

За інформацією Торгово-промислової палати України у період з 27 по 30 квітня 2017 року заплановано проведення бізнес-місії українських підприємств до Республіки Албанія.

За інформацією Торгово-промислової палати України у період з 27 по 30 квітня 2017 року заплановано проведення бізнес-місії українських підприємств до Республіки Албанія. Уряд Албанії офіційно затвердив зазначені дати як Дні України в Албанії. В рамках проведення зазначеної місії 28 квітня 2017 року відбудеться Українсько-Албанський економічний форум в якому візьмуть участь Міністр економіки, Міністр сільського господарства та інші представники уряду Албанії.

За результатами попередньої роботи ТПП України та Донецької ТПП встановлено, що албанські бізнесмени дуже зацікавлені в прямих контактах з українськими виробниками соняшникової олії, борошна, зерна, цибулі, волоських горіхів та інших продуктів харчової переробки. Крім того є зацікавленість в імпорті української сільськогосподарської техніки та машинобудівної продукції.

Контактна особа в ТПП України: Катерина Чумакова, тел: 099-073-26-41, електронна пошта: [email protected].