12.05.2017 — 15:56

Польсько-Українська Господарча Палата являється організатором проведення другої Польсько-Східної конференції PUIG Lub-Invest, яка відбудеться 8 червня 2017 року в Любліньському Конференц-Центрі в м. Любліні (Республіка Польща). Співорганізаторами заходу є мер міста Любліна Кшиштоф Жух і Маршалек Люблінського воєводства Славомир Сосновський

Польсько-Українська Господарча Палата  являється організатором проведення другої Польсько-Східної конференції PUIG Lub-Invest, яка відбудеться 8 червня 2017 року в Любліньському Конференц-Центрі в м. Любліні (Республіка Польща). Співорганізаторами заходу є мер міста Любліна Кшиштоф Жух і Маршалек Люблінського воєводства Славомир Сосновський.

У конференції візьмуть участь близько 250 осіб з Польщі, України, Білорусі, Молдови, Грузії, Азербайджану, Казахстану, Литви, Угорщини і Словаччини. Будуть присутні представники влади Польщі і України, а також представники бізнесу, фінансових структур, засобів масової інформації, наукових кіл та інститутів підтримки підприємництва.

Ця вкрай важлива подія для польсько-східніх економічних відносин, стане можливістю для поглиблення знання в галузі торгівлі, інвестицій і міжнародних фінансів, а також основою для створення партнерських відносин з представниками бізнесу з багатьох країн.

Крім того, у 2017 році місто Люблін святкує 700-річчя свого існування, що стане додатковим стимулом і дозволить ознайомитися з досягненнями та здобутками цього унікального міста та його багатокультурної традиції.

Програма заходу розроблена на основі двох тематичних розділів, один з яких буде присвячений польським учасникам під гаслом: «Напрямок Схід – шанси, можливості, співпраця» і включатиме питання торгівлі, експорту та інвестицій на східні ринки, друга частина під назвою «Польща – привабливий партнер для підприємців і інвесторів зі Сходу» розрахована для іноземців. Особливу увагу буде присвячено аналізу інвестиційних можливостей на території Республіки Польща, юридичних і податкових аспектів, які стосуються реєстрації діяльності в Польщі і Європі, сертифікації товарів і пропозиції спеціальних економічних зон.

Участь в Конференції безкоштовна, витрати на транспорт і проживання фінансуються учасниками.