01.06.2017 — 09:23

Допомагаємо молоді підготуватись до співбесіди з роботодавцями

Молодіжна  студія  кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz» Хмельницького обласного центру зайнятості  продовжує свою роботу.

Напередодні Всесвітнього Дня захисту дітей, 30 травня, для студентів  Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту відбувся семінар на тему: «Співбесіда з роботодавцем». Дана тема була визначена студентами  у відкритому анкетуванні.

Семінар-практикум провела керівник молодіжної студії кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz» Світлана Гаврилюк – заступник начальника відділу організації профорієнтації Хмельницького ОЦЗ.

«Співбесіда з роботодавцем — важливий етап  процесу пошуку роботи. Часто успіх залежить від уміння показати себе з кращого боку, справити гарне враження, переконати роботодавця, що Ви — саме та людина, яка йому потрібна» – зазначила С.Гаврилюк.

Під час заняття студенти дізналися про типи та види співбесід, ознайомились з основними правилами підготовки до співбесіди, а також про особливості проходження online-співбесіди. Кожен учасник під час практичних вправ мав змогу побувати на «уявній співбесіді» та довести «роботодавцю», що саме його вміння та навички є необхідними для того, щоб зайняти вакантну посаду.

В цілому, чергове засідання студії пройшло ефективно та цікаво, що було відзначено багатьма учасниками. У заході взяли участь 17 студентів.

Інформацію підготував відділ організації  профорієнтації  Хмельницького  ОЦЗ