07.06.2017 — 10:13

WORLD EXPORT DEVELOPMENT FORUM’2017 З 24 по 26 жовтня 2017 року у м. Будапешт під егідою Уряду Угорщини проходитимуть «Всесвітній форум з розвитку експорту’2017» («World Export Development Forum’2017») і ряд супутніх заходів, які можуть надати унікальну можливість для виходу українських компаній агропромислової сфери на світовий ринок.

WORLD EXPORT DEVELOPMENT FORUM’2017

З 24 по 26 жовтня 2017 року у м. Будапешт під егідою Уряду Угорщини проходитимуть «Всесвітній форум з розвитку експорту’2017» («World Export Development Forum’2017») і ряд супутніх заходів, які можуть надати унікальну можливість для виходу українських компаній агропромислової сфери на світовий ринок.

Організатор програми – Центр Міжнародної Торгівлі (ІТС, www.intracen.org) при Організації Об’єднаних Націй.

Великомасштабна конференція та індивідуальні зустрічі у форматі «В2В» відбуватимуться з залученням компаній агропромислового комплексу, які представлятимуть такі напрями галузі:

рослинництво, виробничі та переробні технології;

зернові культури;

олійні культури.

Докладніша інформація про Форум доступна на веб-сайті ІТС: https://www.intracen.org/itc/events/world-export-development-forum/ (англомовна версія).

Ділові зустрічі «В2В», які проводитимуться у рамках Форуму, покликані об’єднати зацікавлених у продажу та/або закупівлі сільськогосподарської продукції і технології сільськогосподарських виробників, учасників зовнішньоторговельної діяльності, оптової і роздрібної торгівлі, трейдерів з усього світу, а також інвесторів, які цікавляться можливостями інвестування в окремі галузі сільського господарства. Учасникам буде створено сприятливі умови для проведення перемовин з угорськими та міжнародними компаніями, упродовж яких можуть бути обговорені питання конкретного ділового співробітництва.

Агропромислові компанії України, які зацікавлені у виході на міжнародний ринок, можуть заявити про свої наміри щодо участі у зустрічах «В2В» заздалегідь, шляхом заповнення Реєстраційного листа, який розміщений на електронній сторінці заходу: https://www.intracen. orп/WEDF-2017-Business-to-Business-meetings-24-and-25-October-2017/.

Додаткову інформацію про участь у індивідуальних зустрічах у форматі «В2В» можна отримати у Посольстві Угорщини в Україні (Відділ з питань економіки, контактна особа – Ганна Костенко, тел. +38-044-230-80-01, e-mail: [email protected]).