15.06.2017 — 09:33

Директор Департаменту агропромислового розвитку взяв участь у “Дні поля 2017”

Днями на базі приватного підприємства «Аграрна компанія 2004» в селі Лісоводи Городоцького району, товариство «Агрохімічна компанія  «VITAGRO» організувала «День поля 2017». На регіональний захід були  запрошені директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Омелянюк, фахівці із сільськогосподарських питань із різних областей України.

З привітанням виступив  директор Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації  Олег Омелянюк з побажаннями плідної праці та гарного проведення Дня поля та відзначив, що такі зустрічі безпосередньо на полі мають найбільшу ефективність, адже господарники можуть наочно  побачити різні сорти зернових та інших культур.

Організатори семінару запропонували учасникам  презентацію нової торгової марки «BAYTON» Україна» та програми спільного вирощування сільськогосподарських культур, ознайомили з новинками в сфері сучасних біопрепаратів для інокуляції кореневої системи основних сільськогосподарських культур. Також відбулась екскурсія по насіннєвому заводу «CIMDRIA», виставка посівного матеріалу торгової марки «SEMELITA». На облаштованій демо-арені були представлені сорти та гібриди основних с/г культур провідних оригінаторів та новинки над посухостійких сортів озимої пшениці.

За матеріалами Департаменту АПР ОДА