24.07.2017 — 12:35

Кам’янець-Подільському вищому військово-інженерному командному училищу – 50!

22 липня відбулися урочистості з нагоди 50-ї річниці з дня створення Кам’янець-Подільського вищого військово-інженерного командного училища. Привітати колишніх курсантів, працівників та викладачів завітали голова облдержадміністрації Олександр Корнійчук, заступник голови райдержадміністрації Микола Чумак, голова Кам’янець-Подільської міської ради Михайло Сімашкевич.

Ювілей училища – це не тільки історична віха, це рубіж, який дає можливість озирнутися назад і згадати пройдений шлях, згадати добрим словом тих, хто вніс значний внесок для того, щоб сіяти розумне, добре і вічне.

У цей день випускники зустрілися, аби згадати про колишні курсантські будні, навчання, про своїх командирів і наставників. Також колишні курсанти вшанували пам’ять загиблих товаришів, поклавши квіти до стели загиблих воїнів в Афганістані.

Олександр Корнійчук, який також є випускником цього навчального закладу, висловив найщиріші привітання з нагоди півстолітнього ювілею училища та вручив почесні грамоти облдержадміністрації військовослужбовцям.

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди 50-річчя від дня створення Кам’янець-Подільського військово-інженерного училища Почесною грамотою обласної державної адміністрації та подарунком нагороджено:

першого начальника інженерних військ України генерал – лейтенанта, Безроднього Володимира Дмитровича,

заступника начальника училища генерал – майора Мельницького Василя Івановича,

заступника начальника училища полковника Гладченка Павла Митрофановича,

заступника начальника училища полковника Боровського Анатолія Степановича,

заступника начальника училища полковника  Маслова Володимира Миколайовича,

начальника кафедри полковника  Рогаля Леонтія Інокентійовича,

полковника Баранова Віктора Георгійовича,

полковника Рябека Олександра Григоровича.