24.07.2017 — 15:07

За кошти ДФРР відремонтують приміщення для ДНЗ “Капітошка” Веснянської сільської ради

Розпочато роботи по реконструкції будинку побуту під комунальний заклад ДНЗ “Капітошка” Веснянської сільської ради Старокостянтинівського району.

У селі Веснянка завжди була нагальною потреба у дитячому дошкільному закладі. На сьогодні у Веснянці проживає 70 дітей від 0 до 6 років. У 2015 році при школі, в окремій, спеціально облаштованій кімнаті було відкрито дитячий дошкільний заклад, який відвідують 25 дітей, проте є ще чимала черга бажаючих.

Загальна вартість проекту – 1426.86тис.грн. Реконструкція приміщення під ДНЗ здійснюється на умовах співфінансування з Державного фонду реконструкції і розвитку та місцевого бюджету. З ДФРР на виконання робіт буде використано  1284,0 тис.грн., з місцевого бюджету – 142.860 тис.грн.

Заступник голови районної державної адміністрації Олег Борикін особисто завітав на будівництво, щоб перевірити хід виконання робіт.

На даний час будвельні роботи у розпалі. Працівники перекривають будівлю, проводять внутрішні роботи з демонтажу підлоги, міжкімнатних дверей.

За матеріалами Старокостянтинівської райдержадміністрації