25.07.2017 — 16:15

Хмельницька обласна служба зайнятості пишається своїми дипломованими фахівцями

25 липня в Хмельницькому обласному центрі зайнятості відбулася робоча зустріч в.о. ректора Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України Олексія Могильного з керівним складом та фахівцями обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі О.Могильний презентував результати наукової діяльності та перспективні напрями наукових досліджень і освітньої діяльності Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України на 2018-2019 роки, а також поінформував про можливості навчання в Інституті підготовки кадрів державної служби зайнятості за освітніми ступенями «Бакалавр» (заочна форма навчання) за кошти фізичних або юридичних осіб (за контрактом), «Магістр» (денна та заочна форми навчання) і «Доктор філософії» (денна та заочна форми навчання) за направленням обласного центру зайнятості та за кошти фізичних або юридичних осіб.

Також О.Могильний привітав з успішним завершенням навчання випускників Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України та вручив дипломи 7 фахівцям Хмельницької обласної служби зайнятості, а саме:

Александровій Валентині Василівні, провідному фахівцеві з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Полонського районного центру зайнятості (напрям підготовки «Психологія»).

Волошиній Наталії Миколаївні, провідному фахівцеві із зв’язків з громадськістю та пресою відділу організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Хмельницького обласного центру зайнятості (напрям підготовки «Управління персоналом та економіка праці»). (відмінно).

Гайдамакі Віктору Олександровичу, провідному фахівцеві з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Ізяславського районного центру зайнятості (спеціальність «Менеджмент організацій та адміністрування (за видами економічної діяльності)».

Ясніцькому Дмитрові Володимировичу, провідному економісту відділу фінансового забезпечення Хмельницького обласного центру зайнятості (спеціальність «Менеджмент організацій та адміністрування (за видами економічної діяльності)»).

Бевз Любові Володимирівні, директору Чемеровецького районного центру зайнятості (спеціальність «Управління персоналом та економіка праці»).

Хохлову Костянтину Ігоровичу, провідному інженеру з комп’ютерних систем відділу інформаційних систем Хмельницького міського центру зайнятості (спеціальність «Адміністративний менеджмент»).

Горбуновій Анжеліці Володимирівні, провідному фахівецеві з питань зайнятості відділу організації профнавчання Хмельницького обласного центру зайнятості (спеціальність «Психологія»).

Директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня відзначив важливість постійного професійного удосконалення фахівців та подякував в.о. ректору О.Могильного та в його особі викладацькому колективу Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України за якісну організацію навчання та його практичну спрямованість при підготовці та підвищенні кваліфікації фахівців служби зайнятості.

Інформацію підготував відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

Довідки за тел.: 65-74-18, 65-74-15(відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ)