05.09.2017 — 09:40

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

Управління молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації оголошує обласний конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2017 рік. Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі з 5 вересня до 5 жовтня  2017 року.

ЗАВДАННЯ КОНКУРСУ:

  1. Залучення об’єднань громадян (громадських організацій) до виконання основних заходів Обласної цільової соціальної програми «Молодь Хмельниччини» на 2016-2020 роки.
  2. Підтримка ініціатив об’єднань громадян (громадських організацій, творчих спілок), спрямованих на розв’язання та всебічної підтримки громадянської активності молоді, спрямованої на самовизначення і самореалізацію.
  3. Сприяння розвитку партнерських відносин з обєднаннями громадян (громадськими організаціями, творчими спілками).
  4. Сприяння розвитку громадської активності та патріотичної свідомості молоді, створення морально-етнічних засад для її всебічного розвитку.

ПРИОРІТЕТНІ НАПРЯМИ НАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ:

  1. Утвердження патріотизму, духовності, моральності та формування загальнолюдських цінностей.
  2. Створення умов для інтелектуального самовдосконалення молоді, творчого розвитку особистості.
  3. Пропаганда та формування здорового способу життя.
  4. Створення сприятливого середовища для забезпечення зайнятості молоді.
  5. Євроінтеграція.

УЧАСНИКИ КОНКУРСУ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ:

Конкурсні пропозиції можуть подаватися громадськими організаціями (творчими спілками), які є юридичними особами, зареєстрованими в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу.

Громадська організація, творча спілка може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

У межах конкурсу не можуть бути підтриманні проекти (заходи), які:

спрямовані на отримання прибутку;

спрямовані на підтримку політичних партій.

За рахунок бюджетних коштів може бути профінансовано не більше як 75% вартості проекту (заходу). Решта 25% необхідного обсягу фінансування проекту мають бути забезпечені громадською організацією, творчою спілкою.

Для участі у конкурсі треба подати такі документи:

  1. Заяву про участь у конкурсі, складену за формою, що затверджена організатором конкурсу(додається-1), із зазначенням найменування інституту громадянського суспільства та назви проекту за підписом керівника або уповноваженої особи інституту громадянського суспільства, скріпленим його печаткою (у разі наявності);
  2. Копію свідоцтва про реєстрацію та статуту (положення) інституту громадянського суспільства, скріплені його печаткою;
  3. Копію документа, виданого територіальним органом ДФСне раніше ніж за 30 днів до дати оголошення проведення конкурсу, що підтверджує включення (на момент подання конкурсної пропозиції) інституту громадянського суспільства до Реєстру неприбуткових установ та організацій;
  4. Опис та кошторис витрат (оригінал), необхідних для виконання проекту, за формою, що затверджена організатором конкурсу (додається–2).

Опис проекту, повинен містити мету і завдання, план виконання із зазначенням строків та відповідальних виконавців на кожному етапі, очікувані результати та конкретні результативні показники виконання проекту, інформацію про цільову аудиторію, залучені до виконання проекту інші інститути громадянського суспільства, способи інформування громадськості про хід виконання проекту, детальний розрахунок витрат та джерела фінансування.

  1. Листи-підтвердження органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, наукових установ, інститутів громадянського суспільства, інших установ та організацій (в разі їх залучення до виконання (реалізації) програми (проекту, заходу);
  2. Інформацію про діяльність інституту громадянського суспільства (додається-3), зокрема про досвід виконання проектів протягом останніх двох років за рахунок бюджетних коштів та інших джерел фінансування, джерела фінансування інституту громадянського суспільства його матеріально-технічну базу та кадрове забезпечення

Конкурсна пропозиція складається державною мовою, має подаватися у друкованому та електронному вигляді.

Конкурсні пропозиції приймаються до 05 жовтня 2017 року щоденно, крім вихідних та святкових  днів,  за адресою:

м. Хмельницький, Майдан Незалежності 1, Будинок освіти каб. 135.

 Контактна особа: головний спеціаліст відділу з питань молоді управління молоді та спорту ХОДА –Андріїшина Тетяна т. (0382) 720545, 098-846-73-71; електронна адреса: 39091522@mail.gov.ua

Реєстраційна картка соціального проекту