09.10.2017 — 12:15

Запрошуємо до участі у Форумі «Відносини між В’єтнамом і Україною в новому періоді»

З нагоди 14-го засідання Міжурядової в’єтнамсько-української комісії з питань торгово-економічного й науково-технічного співробітництва, 11 жовтня 2017 року у Києві відбудеться Форум «Відносини між В’єтнамом і Україною в новому періоді». Захід відбудеться за участю представників міністерств і дипломатичних служб України і В’єтнаму, підприємців і громадськості.

Організатори форуму: Посольство Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні спільно з Торгово-промисловою палатою України.

Заплановані виступи Надзвичайного та Повноважного Посла В’єтнаму в Україні пана Нгуєн Ань Туан, керівників Міністерства промисловості й торгівлі В’єтнаму, Міністерства економічного розвитку й торгівлі України, ТПП України.

В  заході братимуть участь в’єтнамські підприємці, що працюють у таких сферах: туризм; логістика; легка та харчова промисловість; сільське господарство; будівництво; освіта; банківська діяльність.

Під час Форуму можна буде ознайомитись із соціально-економічним станом В’єтнаму та потенційними сферами співробітництва, поспілкуватися з комітетом в’єтнамської громади.

Контактний телефон Посольства Соціалістичної Республіки В’єтнам: (044) 284-57-40, (044) 284-56-39, факс: (044) 284-55-42, e-mail: [email protected].

Програма форуму

Програма