07.11.2017 — 16:06

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно ТОВ «ШЕПЕТІВКА ЕНЕРГОІНВЕСТ»

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи відносно ТОВ «ШЕПЕТІВКА ЕНЕРГОІНВЕСТ» за ознаками зловживання монопольним (домінуючим) становищем.

3 листопада 2017 року відбулося засідання комісії з питань технологічно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Хмельницької обласної державної адміністрації, викликане загрозою виникнення надзвичайної ситуації у зв’язку зі зривом опалювального сезону в м. Шепетівка.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради від 19.10.2017 року №265 “Про початок опалювального сезону 2017/2018 року м. Шепетівка” ТОВ “Шепетівка Енергоінвест” було зобов’язане розпочати опалювальний сезон 2017/2018 з 23 жовтня 2017 року. Проте, станом на момент засідання опалення в помешканнях жителів  м. Шепетівка включено не було.

Дії ТОВ “Шепетівка Енергоінвест”, які полягають у ненаданні послуг з централізованого опалення споживачам м. Шепетівка, порушує вимоги Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. №630, і містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Збір доказів у справі триває.