07.11.2017 — 17:42

Засідання архітектурно-містобудівної ради

31 жовтня 2017 року відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради відділу містобудування та архітектури облдержадміністрації під головуванням головного архітектора області Дунаєвської І.М.

На порядок денний винесено питання щодо розгляду матеріалів генеральних планів та планів зонування території для смт Теофіполь та 4-х сільських населених пунктів Новоставці, Кривовілька, Коров’є, Михнівка Теофіпольського району Хмельницької області.

Розробник даної містобудівної документації ПП «Крок-Центр» (м. Хмельницький),, головний архітектор проекту Григорів Ігор, доповідач фахівець – архітектор Шевчук Олександр.

Активну участь у роботі засідання архітектурно-містобудівної ради брали: депутат Новоставецької ради Шилюк Олександр Миколайович, голова Новоставецької сільської ради Вальчук Анатолій Вікторович, завідувач сектору містобудування та архітектури Теофіпольської райдержадміністрації Шклярук Анатолій Олександрович.

Головний архітектор області звернула увагу на територію, яка характеризується набором природних рекреаційних ресурсів, від яких залежить організація видів і форм рекреаційної діяльності. На сам перед це наявність джерел лікувальних мінеральних  вод (село Коров’є), багатство і різноманіття рослинного і тваринного світу (сіл Новоставці, Кривовілька, Михнівка), тому ці території в першу чергу необхідно розвивати, додатково передбачити кошти з місцевого бюджету на виготовлення детальних планів цих територій для більш детального розроблення.

Члени архітектурно-містобудівної ради одноголосно схвалили дану містобудівну документацію та рекомендували до затвердження відповідно до законодавства.

За матеріалами відділу містобудування та архітектури облдержадміністрації