10.11.2017 — 14:40

У Кам’янці за участю іноземних експертів стартував бізнес-форум

Офіційне відкриття бізнес-форуму «Кам’янець відкритий для світу, Кам’янець відкритий для вас» – відбулося. Сьогодні, десятого листопада, «квітка на камені» зустрічає гостей з України, Канади, США, Туреччини, Польщі, Німеччини.

Такий щорічний формат заходу покликаний ознайомити потенційних інвесторів з різних куточків світу із економічним, соціальним, туристичним потенціалом міста.

Цього року серед запрошених – як директори місцевих підприємств, перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, директор юридичного департаменту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Тарас Крикун, так і закордонні гості – представники Канадсько-Української торгової палати, Польсько-Української Господарчої Палати, Німецько-Української промислово-торговельної палати, Американської торгівельної палати в Україні, Асоціації турецьких бізнесменів України та багато інших.

Із офіційним початком форуму вітав присутніх міський голова Михайло Сімашкевич, який наголосив на унікальних особливостях міста та привабливому інвестиційному кліматі.

Наразі гості прослухали два блоки форуму – про експортні можливості Кам’янця та особливості виходу на ринок для України-Канади. Попереду ще два блоки в роботі – як вийти на нові ринки і дискусійна частина.

За матеріалами Кам’янець-Подільської міської ради