13.11.2017 — 10:17

До уваги підприємств, установ, організацій ЖКГ! Інформація щодо затвердження переліків посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 р. № 602-р внесено зміни до розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 р. № 493 «Про затвердження переліків посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час», згідно з якими затверджено Перелік посад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час, і працюють на підприємствах, в установах і організаціях сфери житлово-комунального господарства.

Зазначений Перелік стосується лише підприємств, установ та організацій житлово-комунального господарства, які виконують мобілізаційні завдання (замовлення) та має гриф обмеження доступу «Для службового користування, літера «М».

Для ознайомлення із даним Переліком необхідно звертатися в управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації.