12.12.2017 — 09:21

Живи та працюй в Україні: мережа гіпермаркетів «Епіцентр К» запрошує на роботу

В рамках соціального проекту «Живи та працюй в Україні» Хмельницька обласна служба зайнятості спільно з Національною мережею будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К» відкрили ярмарку вакансій.

«Так, станом на 01 грудня 2017 року, актуальними у Хмельницькій області залишаються 1640 вакансій. Тому, ми ще раз підтверджуємо, що робота в Україні є, і сподіваємось, що проведення подібних інформаційних заходів допоможе знайти роботу для багатьох українців. Тому, всеукраїнський ярмарок вакансій у гіпермаркетах «Епіцентр К» організований з метою сприяння працевлаштування незайнятого населення, безробітних осіб, особистого спілкування менеджерів з персоналу підприємства з потенційними претендентами на вакантні місця, а саме: продавців непродовольчих товарів, касирів торгівельного залу, охоронників тощо», – сказав директор Хмельницького обласного центру зайнятості Сергій Черешня.

Масштабний ярмарок вакансій одночасно запрацював у трьох містах Хмельниччини, а саме: м.Хмельницький, м.Кам’янець-Подільський, м.Шепетівка. Під час ярмарок фахівці центрів зайнятості надавали практичну допомогу при складанні резюме, проводили тестування з метою допомоги у професійному самовизначенні, виборі сфери діяльності, розповідали про проходження професійного навчання за сприянням Державної служби зайнятості та надавали консультації, пов’язані з працевлаштуванням.

Загалом у ярмарках взяли участь 159 осіб, з них 14 заповнили анкети та були направлені на співбесіду.