22.12.2017 — 14:13

Відбувся відкритий Кубок Хмельницької області з рукопашного бою «КУБОК САМСОНА»

17 грудня у м. Старокостянтинів відбувся відкритий Кубок Хмельницької області з рукопашного бою «КУБОК САМСОНА», який зібрав  160 юних спортсменів-рукопашників з трьох сусідніх областей: Житомирської, Волинської та Хмельницької.

Учасники турніру, які у своїх клубах, секціях та школах займаються розвитком цього популярного в Україні виду єдиноборства представили 7 спортивних організацій: Волинський регіональний спортивний клуб «Інсайт» м.Луцьк, військово-спортивний клуб «Омега» м. Житомир, подільські команди – Новоушицьку ДЮСШ, СК «Меджибіж» Летичівського району, Хмельницький СК «Гепард», спортивну підготовчо-поліцейську школу «Самсон-Право» та Старокостянтинівську філію школи «Самсон-Право».

Цікаві, напружені, безкомпромісні рукопашні поєдинки проводились одночасно на трьох майданчиках за правилами двох контактних версій, які значно різняться між собою як за вимогами щодо суддівства, так і за технічними вимогами щодо спортсменів. Глядачі та вболівальники стали свідками майже 130 поєдинків з легкого та 120 поєдинків з дозованого без зупинки часу контактів.

Ініціатор змагань – спортивна підготовчо-поліцейська «Самсон-Право» та Хмельницька обласна федерація рукопашного бою та самооборони, які виступили організаторами цього спортивного заходу відзначили надзвичайно злагоджену роботу суддівських бригад та високий професіоналізм усіх без винятку тренерів, що змогли підготували і представити юних спортсменів до поєдинків. Про це свідчить незначна кількість порушень правил спортсменами, абсолютна відсутність будь-якого травматизму та захоплюючі погляди глядачів, які з цікавістю спостерігали за поєдинками з ранку до вечора.

Переможці та призери змагань, як і подобає, отримали свої заслужені медалі та дипломи, а команди-учасниці не залишились без спеціальної відзнаки турніру і повезли до своїх домівок іменний кубок « КУБОК САМСОНА»

Спорт – це завжди рух! А змагальна діяльність у спорті – це як передача естафети, яка допомагає спортсменові завжди рухатись вперед. Закінчують одні змагання – починається підготовка до наступних. От і зараз, незважаючи на те, що закінчується календарний 2017 рік, ці змагання для багатьох стали стартом для участі у змаганнях 2017-2018 навчального року.

Тож бажаймо усім учасникам КУБКУ САМСОНА нових стартів та нових ПЕРЕМОГ!