16.02.2018 — 15:00

Битва вузів «КВКактус – 2018»

Команда-призер обласного конкурсу КВК «Проф.фест» серед учнів професійних (професійно-технічних) закладів освіти «Веселі та умілі» ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» 15 лютого прийняла участь у І грі сезону телевізійної ліги команд КВК Битва вузів «КВКактус-2018».

Конкуренція серед команд була вкрай серйозною. За перемогу у вихід до фіналу боролися команди з різних куточків західної України: м.Львова, м.Чернівців, м.Хмельницького, м.Кам`янця-Подільського та смт.Дунаївці.

Судили команди 12 експертів, зокрема: представники Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницького обласного центру зайнятості та відомі діячі культури і мистецтва Хмельниччини.

Команди відривались наповну в  чотирьох конкурсах – «Привітання», «Розминка», «Біатлон» та музичне домашнє завдання. Виступи команд супроводжувались шквалом оплесків та позитивними емоціями у залі.

Під час усієї гри трималася інтрига, хто ж саме стане переможцем І відбіркової гри сезону, адже усі гравці були добре підготовлені і намагалися розвеселити публіку та довести членам журі, що саме їх команда є найкращою. За результатами усіх конкурсів найбільше «кактусів» від експертів отримала команда «Дунаєвецька міська збірна».

Виступ команди  «Веселі та умілі» ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» був оригінальним, авторським та сучасним, разом із тим відображав гумористичний характер та поєднував різні жанри, стилі і напрямки мистецтва. На сцені учасники дотримуватись принципів культуровідповідності, толерантності, емоційності та життєтворчості.

В продовж гри тематика виступу команди «Веселі та умілі» спрямовувалась на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг обраної професії. Хлопці та дівчата з команди доклали максимум зусиль та гідно представити свій навчальний заклад і професійну (професійно-технічну) освіту Хмельниччини серед кагали престижних навчальних закладів України, отримавши 69 «кактусів» та посівши почесне ІV місце.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді дякує усім учасника за чудовий настрій, радісні емоції та іскрометний гумор.

 

 

Культорганізатор ХДЦЕВУМ, Савчук Ю.В.